2017-12-05 11:54:47• hírek • Oszkó Viktória

Óvodás gyerekeket lepett meg a Mikulás

December 5-én, kedden délelőtt 12 óvóda közel 800 gyermeke örülhetett, ugyanis nem más, mint a Mikulás látogatta meg őket.

A gyerekek egy nagy teremben gyűltek össze a 15-ös Számú, Honvéd (Unirii) utcai Óvodában, hogy közösen, énekszóval várják a Mikulást és segítőit. Az izgalom a tetőfokára hágott, volt, aki pityergett, volt, aki boldogságban úszott a hír hallatán, de kétségtelen, hogy végül valamennyi gyermek örült, amikor a piros ruhás öregúr betoppant a terembe – kezében két, jó nagy zsák ajándékkal.
 

A gyerekek Mikulás váró dalokat énekeltek, verseket mondtak, a bátrabbak még attól sem rettentek vissza, hogy személyes kívánságaikat is elmondják: különösen nagy érdeklődés mutatkozott például a titkosügynökök iránt.
 

 A Mikulás titkosügynökökkel ugyan nem készült, de annál több finomsággal igen; a gyerekek előadása után sorban várta a kicsiket, hogy megajándékozhassa őket. Az akciót idén is a MIK és a City Rádió szervezte, támogatást kaptak hozzá a Szatmár Megyei -és Városi Tanácstól, a mikulás csomagokról pedig a CBA gondoskodott.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: